Jdi na obsah Jdi na menu
 


VESMÍR ZNÁ VAŠEHO PARTNERA ODJAKŽIVA

article preview

 

foto: Pixabay

Vesmír zná vašeho partnera odjakživa

Ještě to ani nevíte, ale váš partner už je daný. A ještě něco trochu bláznivějšího: vaše duše už to ví, váš instinkt už to ví. I vesmír to už ví. Ví už o tom prakticky vše, co existuje, a možná i něco dalšího. Budete mít pocit, jako byste se s daným člověk znali už celé století. Vždy se k sobě budete vracet, protože mezi vámi existuje magnetická přitažlivost, proti které se nelze bránit. Už máte závazky, se kterými jste zatím ani nezačali.

 

Že je to trochu neuvěřitelné? No, ale je to tak. Nikdy nepodceňujte svůj instinkt. Je totiž moudrý a říká pravdu. Možná byste ho ho rádi ignorovali, protože si nejste jisti, zda je logický. Kde je nějaký fyzický důkaz? Váš instinkt je mnohem silnější, než si možná myslíte.

Neviditelný vliv

Když je vám tedy kosmos tak příznivě nakloněn, co mají znamenat všechny ty neúspěšné vztahy? Vše má svůj čas a místo. A jak se často říká, vše má svůj důvod. Co cítíme k ostatním nezměníme, ani nemůžeme ostatní donutit, aby nás milovali. Nefungující vztah nemůžeme zázračně dát do pořádku. Ve vztahu jsou dva a vše tak musí fungovat ve dvou. Když si toho druhého budeme chtít mermomocí přitáhnout, nikdy to nevydrží dlouho.

Na minulých vztazích vůbec nezáleží. Možná byly kdysi fajn, ale nakonec to nevyšlo. Po rozchodu často člověk cítí nepokoj, ale všechny vztahy, ze kterých nic nevzešlo, jsou také dobrou lekcí. Dozvěděli jste se něco o svých silných, ale i slabých stránkách. Zjistili jste záporné i kladné aspekty své vlastní osobnosti. Nejdůležitější však je, že ze všech těch neúspěšných vztahů jste získali klíč ke svému budoucímu partnerovi, se kterým jste si byli souzeni. Naučili jste se, jak ze svého budoucího bližního udělat silnějšího člověka. Představujete pro něj rovnováhu, která je ve vztahu tak důležitá. Stavíte jeden na druhém z toho, co jste se naučili ve svých minulých vztazích.

Cesta sebepoznání

Aby se člověk mohl stát dobrým partnerem, musí být především sám sebou. Musí se dobře znát a být spokojený s tím, jaký je uvnitř i navenek. Kolikrát klopýtneme, zakolísáme či naprosto něco poděláme. Dopouštíme se omylů, protože je to prostě součást života. Ale dokázali jsme se z toho zase vzpamatovat. Šli jste za světlem na druhém konci toho opravdu temného tunelu. Ale světlo jste nakonec našli. V životě dostáváme do ruky různé karty, ale je jen na nás, jak s nimi naložíme a zda se s nimi smíříme. Říkejme tomu třeba zkoumání vlastní duše.

Život od srdce

Když se nakonec dostanete do fáze, kdy se smíříte sami se sebou, začnete opravdu žít. Váš životní partner to bude mít stejně, což bude mít za následek vztah, který není založen na strachu, ale na vás obou. Váš partner může být venku s přáteli, v klubu, restauraci, hospodě či na fotbale, to je jedno. Každá situace má něco do sebe a setkává se tam s různými lidmi, zatímco Vy jste třeba doma u televize nebo pod peřinou s knihou v ruce. Zvládnete přečíst více než polovinu nebo jste možná měli dostatek času dohnat celou sezónu svého oblíbeného seriálu. Ať už noc rozhodnete strávit jakkoliv, nemusíte si dělat starosti, protože tomu druhému naprosto důvěřujete.

Partner může cestovat na druhý konec země nebo mít aktivnější společenský život, a ani jedno není problém. Ve vašem vztahu je jistota a pocit klidu a míru, protože máte vůči sobě závazek, který je od srdce. Vzájemná důvěra je pro vztah nejen prospěšná, ale i zásadní. Budete mnohem klidnější a zároveň si uvědomíte, jak moc si ceníte prostoru. Osvobození od toho druhého nemusí být ve vztahu překážkou, vzdálenost spíše dokáže udržet vztah silný. Neustálý strach a náhodná paranoia způsobuje člověku jen stres.

Neúspěch nemožný

Manželství s opravdovou spřízněnou duší je stále méně obvyklé. Jen si vzpomeňme na často zmiňované zvyšující se počty rozvodů a hororové historky v médiích. Je třeba říct si na rovinu, že láska není jako nějaká romantická komedie. Prostě to tak nefunguje. Hlavní příčinou neúspěšných manželství je v tom, že dochází ke ztrátě spojení mezi lidmi. Každý, kdo byl delší dobu sám, to moc dobře sám zná – společnost na člověka vyvíjí nátlak, aby si našel partnera. Lidé zběhlí v sociálních médiích ví přesně, kam tohle směřuje.

Žádosti o ruku, svatby, děti vidíme na každém kroku a je jich stále více. Toužíme po přítomnosti jiného člověka, bojíme se být sami. Na veškeré hledání sebe sama kašleme, ignorujeme svoje instinktivní pocity, protože nám v tom brání strach. Nikdo přece nechce být sám, že? Milovat někoho nevyžaduje nic fyzického, protože důkaz lásky není povrchní. Důkaz o opravdovém propojení srdcí je přirozený, nenucený pocit. Důkaz je v malých gestech. Ve chvílích, které člověku dodávají jistotu. Jsou to chvíle, které člověka nenechávají samotného. Tento druhý člověk nás totiž naplňuje.

originální text: theearthtribe.net

překlad: Lukáš Kucharczyk