Jdi na obsah Jdi na menu
 


1460c35c242749e324f4c99329803c35.jpg

Jaroslav Chrástecký

Prostor SATYA LOKA ( SEDMÉ NEBE)

U Nikolajky 18

Smíchov, Praha 5

15000

EMAIL:

JaroslavChrastecky@seznam.cz

FACEBOOK:

Jaroslav Chrástecký

TELEFON:

+420 737573147

ČÍSLO ÚČTU:

4401514043/0800

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Jaroušek - Re: Re: Re: objednavka nechtena

Určitě bych si netroufl na dálku říkat z čeho a proč rakovina do života přišla, u každého je malinko jiný důvod... Podobné věci dělám pouze osobně... Díky za pochopení.

stastna - Re: Re: Re: Re: objednavka nechtena

Tomu rozumim a jeste jednou dekuji.D Uz nejsem nestastna...

Jaroušek - Re: Re: Re: Re: Re: objednavka nechtena

Tak to mě nesmírně těšííííí....

Storm - Astrologie trochu jinak

Zdravím,
pěkné stránky.
Myslím, že by vás mohla zajímat tato videa zdarma:
http://stormage.astrojinak.cz

Veronika Nožková - Deeksha

Dobrý den Jaroušku. Rádi bychom s přítelem přijali deekshu.Prosím jezdíš také do Karlových Varů nebo můžeš mi říct,kde a kdy budeš dělat nějakou v Praze? Děkuji za odpověď.S láskou Veronika

Jaroušek - Re: Deeksha

Omlouvám se, byl jsem na cestách... Co přesně by Vás zajímalo, běžné,skupinové večery s Dikšou, Oneness Meditace, či přímo kurz?
Vinkněte, či pošlete mejlík... Krásné dny, J.

Pája a Jíťa - Cesťáci - Pozdrav z Kanady

Ahoj Jaroušku,
nevím jestli si na mě vzpomínáš ale pracovali jsme chvíli spolu ve "velký kostce" v Praze :-) Ale asi si víc vzpomeneš na Jíťu. Ukázala mi tvoje stránky a musím říct, že ti to pěkně šlape s úsměvem na tváři:)) Jó cestování to je zkušenost k nezaplacení. My si taky píšeme blog hlavně o cestování, tak když budeš mít čas koukni na to a přidej se nám do přátel, ať můžeme sledovat tvoje nové příspěvky a ty naše.
Držíme palce a Ahoj Pája a Jíťa
cestaci.blogspot.com

Jaroušek - Re: Pozdrav z Kanady

Pamatuji si velmi dobře, rád si počtu a pravdou je, že jsme od "velké kostky" poněkud postoupili, všichni... Zdravím, přeju mnoho nádherných cest a poznání a až budete v Praze, zastavte se na kus řeči. Jaroušek.

marie.vratislavova@seznam.cz - Jen tak pozdrávek z HK

Ahoj Jaroušku,
moc Tě zdravím! Usmívám se. Po dikše se opravdu lámou ledy a není to úplně lehké... Ale všude kolem je tolik pomoci a tolik světla!
Moc Tě zdravím a ať se Ti daří! DÉKUJI TI ZA VŠECHNO!
Těším se někdy zase na viděnou!
Maruška (dikša 15.-17.10. 2010 Kuprovka

pablohk - Poděkování

Děkuji ti Jaroušku za Shamballu. Byl to krásný prožitek...i pak ten můj odchod o:)))

Veronika Nožková - Shambala

Jéééé to je super to budeš krásně čerstvě nabitý viď?Tak to se moc těším až se vrátíš a povíš mi o Indii a o Shambale.Děkuji a těším se pa Veronika

Jarousek - Pro Veroniku

Mila Veroniko,
jsem momentalne v Indii, vratim se po polovine dubna, potom se ozvu. S osobnim zasvecenim neni problem, staci se domluvit. Krasne dny, J.

Veronika Nožková - Zájem o Shambalu

Dobrý den mám zájem o zasvěcení Shambaly,ale na dálku jak píšete mi to příjde neosobní.Můžete mi poslat bližší podrobnosti?Mám 3 stupeň reiky,ale cítím potřebu jít dále.Je hodně lidí,kteří se o shambalu zajímají,ale mě oslovily Vaše stránky.Také mě velice láká Indie vím,že tam jednou pojedu,ale až přijde čas.Děkuji s láskou Veronika z K.Varů

Lenka - Díky, že JSI!!!!

Milý Jaroušku, tak jsem tu teď oslzela tvůj poslední den v Indii, o kterém píšeš ve svém indickém deníčku. Asi proto, že vím, jaké to je, odjíždět z Indie, když si jí zamiluješ. Zdá se, že už je to věčnost a přitom je to nedávno, co jsem se vrátila i já.....skoro už jsem zapomněla ty pocity, ale díky tobě tu teď bulím a jsem vděčná ...... za všechno, že znám Tebe, protože Ty jsi byl můj první impuls k ceste do Indie,za to, že společně s Tebou mohu sledovat změny, kterými jsi za poslední rok prošel a když vidím, jaký vliv to má nejen na Tebe, ale i Tvé okolí, tak vím jedno: JSI NA SPRÁVNÉ CESTĚ a já ti neskutečně držím palce. Jen tak dál a díky že jsi!!!!

Jaroušek - Poděkování

Děkuji Vám zlatíčka, moc mě těší, že se stránky líbí. Je to pro mě signál, že má námaha nebyla zbytečná... díky, díky, díky, Jaroušek.

Vladan Kočovský - Hmm...

Tedy Jaroušku... cítím, že od doby kdy jsme se viděli naposled jsi urazil zase velký kus cesty a už se těším na to až si zase sedneme a proklábosíme večer :-) Myslím si, že budu mluvit i za Pepečka když řeknu že jsme rádi že tě "máme". Tak zatím papa Jaroušku a stránky jsou úžasné a sálá znich plno energie. Vladan

Renata Máchová - Stránky

Ahoj Jaroušku,
neodolala jsem a mrkla se na Tvoje stránky. Díky za odkaz. Dýchá z toho neuvěřitlná pohoda, klid a radost. Jak Bude fungovat Dikša 20. března? Mám volno, zkusila bych to.
Potěšilo mě, že na fotkách z O2 arény téměř nejsem vidět. Zkrátka neviditelná vždy a všude...
Měj se krásně, určitě sem budu chodit poměrně často.
Renda